Добрый день. Столкнулся стакой проблемой: В раширительном бачке отсуствует жидкость. На заглушенном двигателе откручиваю крышку и жидкость возвращается в бачок. при этом уровень соответствует норме. Заводишь машину проезжаешь небольшое расстояние жидкость опять ушла. Проесс повторяется. Может у кого то есть дельные мысли, что это. Автомобиль ситроен С4 гранд пикассо 2014г пробег 200000км.
Доброго дня. Минулого дня : пробіг по трасі 100 км( їхав на круїзові 100). Температура за бортом +1-+3. Приїхавши на місце лапав патрубки радіатора: відчуття що двигун не догрітий. На жаль в авто немає ніякої індикаціії. Сьогодні візьму електронний термометр, примотаю до патрубка і буду кататися- побачу. Прохання до небайдужих , попробуй е на своїх авто, які ваші відчуття.
Добавлено спустя 5 часов 8 минут 58 секунд: https://photos.app.goo.gl/YavMLfrWtm22KPHn9-ось реальні фото. До запуску, після пробігу 15 км, після а пробігу 30 км . Пауза між пробігами 15 хвилин. Чому такі заморочки: здалося на збільшення витрат палива. Зараз середній по місту 7,4 , шосе 6,4. Літом було менше. Пишіть свою практику і https://photos.app.goo.gl/YavMLfrWtm22KPHn9
добрый день. Какой пробег у вашей машины.? Расход по городу, я думаю после, 150- 200тыс. не показатель. У меня пробег 207тыс. По гооду на сегодняшний день от 8,5 до 9,5 холодная машина короткие пробежки, постоянный не прогрев. По трассе от житомира до киева и обратно от 6.2 до 6,4 скорость от 100 до 130км. Если у вас пробег больше 180 тыс. то это норм. И надо менять термостат. Я мненял прокладку ГБЦ ремень помпу термостат на 200тыс.
Пробіг 180. Вчора закрив верхню решітку- температура стала близько 70. У мене по двох одометрах розхід 7,2 і 6,4. В серпні міняв грм, помпу і т.д. Термостат не міняли- не було підстав. Завтра об нулю один одометр, заміняю чисто розхід по місту і « любимих» пробках. Щиро вдячний , що ви відписалися.
Думаю можна озвучити деякі результати. Закриті обидві решітки в бампері . З урахуванням температур нині надворі, (-13-17)авто прогрівається до +10( повітря з дефлекторів) за 10 хвилин. При рухові по місту без пробок температура 64 максимум , у пробках падає до 45-50. Розхід з прогріванням 7,4( місто). Думаю що критичного нічого нема- імхо.
Знову звітую. Температура надворі піднялася, досі закриті обидві решітки. Сьогодні міряв прибором з виносним датчиком на верху радіатора. Показав 87*С. Вентилятор не вмикається. Старт стоп спрацював разів зо три, коли на вулиці було +6.
Всім привіт. Продовжу писанину. Було трішки потепліло, я відкрив верхню решітку. Такі страшні думки про перегрів двигуна спонукали. У мене на морозі чомусь не вертається назад защолка капота. От учора прийшлось зняти пластикову заглушку зверху над радіатором. А там на пластику на захистові внизу снігу трохи таки є. Сьогодні знову закрию верх, так і морозу нам обіцяють 20 і більше.